Til forsiden

Fleksibelt lejemål på 571 m² i præsentabel og velbeliggende erhvervsejendom


Rugmarken 27C
3520 Farum


Sagsnr. ME19022
Etageareal 571 m²
Årlig leje 414.000 DKK
Årlig driftsudgift 30.263 DKK
Energimærkning C
Lejemålet, der er i 2 plan er beliggende i ejendom i Farum Erhvervspark med god synlighed fra såvel Rugmarken som Paltholmvej.

En præsentabel og indbydende ejendom med indgangsparti og trappeopgang til 1. sal midt i bygningen. Stueplan og 1. sal i den bagerste del af bygningen mod Paltholmvej er udlejet til samme lejer.

Ejendommen har indenfor de seneste år gennemgået en større renovering. Bl.a. er alle vinduer udskiftet, ejendommens facade er malet, trappeopgangen fremstår indbydende, ligesom kælderskakten er opdateret.

Godt 1/2 af lejemålet er beliggende i stueplan og er på 312,5 m². Udover det fælles indgangsparti er der separat indgangsparti i gavlen mod Rugmarken, ligesom der er portadgang til et lyst åbent areal med receptionsområde. Stueplan indeholder tillige 3 kontorer, køkken samt toilet.

Fra stueplan er der via trappeopgangen adgang til resten af lejemålet på 258,5 m², der er beliggende på 1. sal. Denne del af lejemålet trænger til istandsættelse, således at det overtages indflytningsklart. Eventuelle mindre ændringer i indretningen aftales nærmere mellem parterne.

De ledige arealer ligger i den forreste ende af bygningen mod Rugmarken og vil fungere perfekt som et samlet lejemål.

Lejemålet er særdeles velegnet som showroom, til undervisning, internethandel, lettere produktion el.lign.

Lejemålet kan evt. kombineres med et mindre kælderareal.

Der er parkeringsareal omkring bygningen og parkeringspladserne fordeles mellem lejerne efter parkeringsplan, der vedhæftes lejekontrakten som bilag.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Hvedemarken (Gammelgårdsvej)

  335 meter

 • Tog

  Ørholm St.

  12,86 km

 • S-tog

  Farum St.

  941 meter

 • Metro

  Nørrebro St. (Metro)

  19,12 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  1,39 km