Til forsiden

Fleksibelt lejemål i stueplan i præsentabel og velbeliggende ejendom


Rugmarken 27C
3520 Farum


Sagsnr. ME19021
Etageareal 313 m²
Årlig leje 234.000 DKK
Årlig driftsudgift 16.563 DKK
Energimærkning C
Ejendommen er beliggende i Farum Erhvervspark med god synlighed fra såvel Rugmarken som Paltholmvej.

En præsentabel og indbydende ejendom med indgangsparti og trappeopgang til 1. sal midt i bygningen. Stueplan og 1. sal i den bagerste del af bygningen mod Paltholmvej er udlejet til samme lejer.

Ejendommen har indenfor de seneste år gennemgået en større renovering. Bl.a. er alle vinduer udskiftet, ejendommens facade er malet, trappeopgangen fremstår indbydende, ligesom kælderskakten er opdateret.

Lejemålet i stueplan er på 312,5 m². Dette lejemål har indgangsparti i gavlen mod Rugmarken, ligesom der er portadgang til lejemålets åbne areal med receptionsområde. Lejemålet er således særdeles velegnet som showroom, internethandel, lettere produktion, lager el.lign. Derudover er der 3 kontorer, køkken samt toilet.

Udover lejemålet i stueplan er 258,5 m² ledige på 1. sal. Dette lejemål bliver istandsat, således at det overtages indflytningsklart. Eventuelle mindre ændringer i indretningen aftales nærmere mellem parterne.

De 2 ledige lejemål ligger i den forreste ende af bygningen mod Rugmarken og vil kunne fungere perfekt som et samlet lejemål.

Lejemålene kan evt. kombineres med et mindre kælderareal.

Der er parkeringsareal omkring bygningen og parkeringspladserne fordeles mellem lejerne efter parkeringsplan, der vedhæftes lejekontrakten som bilag.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Hvedemarken (Gammelgårdsvej)

  335 meter

 • Tog

  Ørholm St.

  12,86 km

 • S-tog

  Farum St.

  941 meter

 • Metro

  Nørrebro St. (Metro)

  19,12 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  1,39 km