Til forsiden

Fleksibel erhvervsejendom med bolig


Gammelgårdsvej  90
3520 Farum


Sagsnr. ME22181
Grundareal 1.500 m²
Etageareal 264 m²
Årlig leje 420.000 DKK
Ejendommen, der er en blandet erhvervs- / boligejendom er velbeliggende på Gammelgårdsvej, der er en af hovedfærdselsårene gennem Farum Erhvervspark.

Energimærke er under udarbejdelse. Forventet kategori: C

Ejendommen er løbende vedligeholdt og fremstår pæn og præsentabel.

Erhvervsarealet udgør ca. 156 m². Der er portadgang til arealet, der er anvendelig til mange forskellige erhvervsformål. Foran bygningen er befæstet areal til parkering, udstilling el.lign. og ligeledes mange muligheder for at have containere stående.

Erhvervsdelen er indrettet med lager / værksted m. aluport, 2 gode regulære rum, lille køkken med spiseplads samt nydeligt toilet med bad. Ejendommen er super anvendelig for en håndværksmester, til lager, lettere produktion, kontor, showroom, undervisning el.lign.

Boligdelen er på ca. 108 m² og kan benyttes af såvel ejeren som af ansatte, (der forefindes 3-4 værelser samt stue og køkken) der har behov for kortere eller længerevarende ophold. Fra boligdelen er der adgang til ca. 40 m² kælder og bag boligdelen findes en fin have.

Der er nedgravet jordvarmeanlæg i haven, hvorfor havearealet alene må anvendes som have, idet kørsel el.lign. vil beskadige jordvarmeanlægget.

Ejendommens samlede grundareal er på 1.500 m².

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Hvedemarken (Gammelgårdsvej)

  90 meter

 • Tog

  Ørholm St.

  12,45 km

 • S-tog

  Farum St.

  963 meter

 • Metro

  Nørrebro St. (Metro)

  19,16 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  1,37 km