Til forsiden

Lyst kontorlejemål på 1. sal i præsentabel ejendom


Nørrelundvej 8B
2730 Herlev


Sagsnr. ME2206
Kontor 162 m²
Årlig leje 145.800 DKK
Energimærkning C
Ejendommen er velbeliggende i erhvervsområdet ved Marielundsvej i Herlev - tæt på Herlev Hovedgade med Fitness World, vaskehal, indkøbsmuligheder, tankstationer m.v. lige om hjørnet.

Lejemålet på 162 m² med tillæg af fællesarealer er beliggende på 1. sal og er indrettet med 6 gode lyse kontorer / mødelokale. God fordelingsgang med plads til printer el.lign.

Adgang til 1. sal og stueplan via flot glasindgangsparti. Fin trappeopgang til 1. salen, hvor der på reposen er indrettet teknikrum, der p.t. anvendes som arkiv o.lign. for brugeren af 1. salen.

Ejeren af ejendommen anvender selv stueplan og brugerne af ejendommen er fælles om køkken og toiletter, der er indrettet i stueplan.

Der er indlagt fibernet i ejendommen.

Ejendommen fremstår altid præsentabel og velpasset og udover lejen betales andel af fællesudgifter til ren- og vedligeholdelse af fællesarealer, herunder snerydning, fællesbelysning, renovation, begrænset mængde virksomhedsaffald, alarmabonnement o.lign. Beløbet opkræves kvartalsvis samtidig med lejen – p.t. med a’conto kr. 1.526 pr. måned.

Lejemålet overtages nyistandsat. Nuværende gulvbelægning vil blive udskiftet til nye tæpper eller anden gulvbelægning, som matcher kommende lejers ønsker.

Der er parkeringsareal ved ejendommen og nem adgang til det overordnede motorvejsnet samt offentlig transport.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Virkeholm (Herlev Hovedgade)

  404 meter

 • Tog

  Jægersborg St.

  9,97 km

 • S-tog

  Skovlunde St.

  1,30 km

 • Metro

  Vanløse St. (Metro)

  7,96 km

 • Motorvej

  E 47 - Motorring 3

  3,05 km