Til forsiden

392 m² i høj stueplan med vareelevator


Kirke Værløsevej 40st.
3500 Værløse


Sagsnr. ME21331
Etageareal 392 m²
Årlig leje 300.000 DKK
Energimærkning E
Med god synlighed på hjørnet af Kirke Værløsevej og Ny Vestergårdsvej er denne ejendom beliggende. Det ledige lejemål er fantastisk lyst og indbydende og er lige velegnet som kontordomicil, alle former for liberalt erhverv, kreative virksomheder, showroom, lettere produktion eller en blanding heraf.

Når vejret tillader det, vil ejendommens facade blive filset /malet, ligesom udlejer har planlagt at etablere nyt indgangsparti til det ledige lejemål. Endvidere vil udenomsarealerne blive opdateret, således at ejendommen får et markant og indbydende udseende med gode parkeringsforhold og mulighed for udeophold.

Fra det nuværende indgangsparti fører mindre trappeløb til lejemålet på 392 m², der er indrettet med et lækkert åbent storrum, hvorfra der er adgang til flot åben køkken/kantine, 8 kontorer / mødelokaler af varierende størrelse samt toilet og handicaptoilet med bad.

Kontorer og mødelokaler er placeret i randområdet og er forsynet med glasskillevægge mod storrumskontoret, hvilket giver en lys og anvendelig midterkerne.

Fællesudgifter til trappevask, ren- og vedligeholdelse af udenomsarealer, herunder snerydning, fællesbelysning m.v. er indeholdt i varmeregnskabet.

Udlejer er indstillet på at ændre indretningen og optimere lejemålet, således at det matcher ny lejers behov.

Udover arealet i stueplan vil ny lejer have mulighed for at leje serverrum i ejendommens gode tørre underetage.

Der er installeret vareelevator, der betjener alle etager fra underetage til 2. sal. Ejendommen er udlejet til forskellige virksomhedstyper og de enkelte etager er istandsat og indrettet i overensstemmelse hermed.

Få min. kørsel til bymidte, S-tog samt tilkørslen til Hillerød-motorvejen.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Elmevej (Kirke Værløsevej)

  120 meter

 • Tog

  Lyngby Lokal St.

  11,04 km

 • S-tog

  Værløse St.

  972 meter

 • Metro

  Nørrebro St. (Metro)

  16,33 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  3,18 km