Til forsiden

3 ledige kontorer i mindre kontorfællesskab - det skitserede areal er incl. fællesarealer


Bygmarken 19
3520 Farum


Sagsnr. ME20511
Kontor 42 m²
Årlig leje 49.800 DKK
En unik mulighed for at leje 1, 2 eller 3 næsten sammenhængende kontorer i mindre kontorfællesskab med de lækreste faciliteter. Ejendommen fremstår indbydende med spændende og usædvanlige indretninger.

Kontor nr. 3 og 5 er på ca. 15 m² + fællesarealer og kontor nr. 4 er på ca. 32 m² + fællesarealer.

Indgangspartiet foran ejendommen er lavet med inspiration fra den japanske zen-have, hvilket gør ejendommen imødekommende og præsentabel.

Kontorfælleskabet består af et fint ankomstområde, hvorfra fordelingsgang fører til de forskellige kontorer, hyggeligt spisekøkken og nydelig toiletkerne. Der er pålagt pæne og diskrete tæpper i hele kontorafsnittet.

Kontor nr. 4 er perfekt til et par medarbejdere samt et mødebord, mens kontor nr. 3 og 5 er perfekte som enkeltmandskontorer. Lejeniveauet er yderst rimeligt og kontorerne kan selvfølgelig kombineres efter aftale.

Udover spisekøkken og toiletkerne er der brugsret til printerrum / depot. Endvidere er der mulighed for at indgå aftale om benyttelse af spændende og præsentabelt mødelokale andetsteds i ejendommen.

Bygningen byder på alverdens spændende aktiviteter, idet udlejer selv har flere forskellige kreative virksomheder i ejendommen.

Parkeringsareal til venstre for indgangspartiet er til fælles benyttelse for kontorfællesskabets brugere. P-plads anvises af udlejer.

Beliggende i Farum Erhvervspark, tæt på Hillerød-motorvejen, Slangerupvejen samt offentlig transport.

Absolut en besigtigelse værd.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Slangerupvej (Hørmarken)

  194 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  4,47 km

 • S-tog

  Farum st

  1,65 km

 • Metro

  Nørrebro

  19,25 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  1,40 km