Til forsiden

Fuldt udlejet investeringsejendom


Sneppevang 5
3450 Allerød


Sagsnr. ME2120
Grundareal 2.551 m²
Etageareal 1.565 m²
Årlig driftsudgift 95.187 DKK
Afkast 7,6 %
Salgspris 11.995.000 DKK
Energimærkning Ikke omfattet af energiloven
Fantastiske lokaler i New Yorker-stil samt godt regulært lager

En velbeliggende ejendom i Borupgård Erhvervsområde i Allerød.

Ejendommen fremstår særdeles præsentabel med sortmalede facader, nyere vinduer, super flotte køkkener og toiletter. Mange spændende detaljer, bl.a. en flot træterrasse med udgang fra kontorarealet. Foran ejendommen er anlagt parkeringsareal.

Ejendommen er p.t. fuldt udlejet. Størstedelen af ejendommen anvendes af sælgers virksomhed og resten er udlejet til ekstern lejer. Der vil blive udarbejdet lejekontrakt med sælgers virksomhed i forbindelse med salget af ejendommen. Alternativt kan ejendommen blive helt eller delvist ledig for ny ejer.

Bygning 1 er en lagerbygning med loft til kip samt ovenlys. Der er betongulv i lagerhallen, der er forsynet med port samt dobbeltdør med læsserampe. En del af randområdet er indrettet med pæne mandskabsfaciliteter.

Bygning 2 blev for få år siden totalt renoveret og super flot indrettet i New Yorker-stil med polerede betongulve og vinduer med sprosser. Stueplan og 1. sal anvendes til administration, showroom o.lign., mens underetagen anvendes som lager og har almindelig loftshøjde, betongulv samt portadgang.

Ejendommen er i 2016 opdelt i 6 ejerlejligheder, men da ingen af ejerlejlighederne endnu er frasolgt, ønsker ejeren alene at sælge ejendommen samlet til én køber.

En super flot, fleksibel og spændende ejendom, der vil være velegnet for mange forskellige virksomhedstyper, der har behov for præsentable og kreative omgivelser.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Mågevang (Frederiksborgvej)

  371 meter

 • Tog

  Brødeskov St.

  7,14 km

 • S-tog

  Allerød St.

  2,70 km

 • Metro

  Vibenshus Runddel St. (Metro)

  26,17 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  6,14 km