Til forsiden

Ca. 220-461 m² flotte præsentable kontorer i stueplan


Kirke Værløsevej 14
3500 Værløse


Sagsnr. ME19661
Kontor 220 m²
Årlig leje 143.000 DKK
Årlig driftsudgift 30.580 DKK
Energimærkning D
Lejemålet er beliggende i markant og præsentable ejendom, der har den bedst tænkelige og synlige beliggenhed mod Kirke Værløsevej.

Adgang til kontorarealerne i stueplan foregår via flot glasindgangsparti midt i ejendommen, hvor der er trappe og elevator til 1. sal og underetage.

Det ledige areal er på ca. 461 m² og kontorarealerne fremstår lyse og indbydende med flotte mahogniparketgulve og flere glasskillevægge. En spændende fleksibel indretning, der p.t. er en blanding af storrumskontorer / undervisningslokaler samt mindre kontorer / mødelokaler.

Arealet kan evt. opdeles i 2 lejemål eller 1 lejemål på ca. halvdelen af arealet + kontorfællesskab med 1-4 kontorer af varierende størrelse.

Lejemålet er velegnet til alle former for kontor / liberalt erhverv, kursusvirksomhed, showroom o. lign., der kan drage nytte af den centrale beliggenhed. Udlejer er indstillet på at tilpasse indretningen, således at den matcher ny / nye lejeres behov.

Køkken samt pæn stor toiletkerne med bad i stueplan er som udgangspunkt fællesareal, men der vil kunne indrettes selvstændigt køkken, såfremt ca. halvdelen af det ledige areal udlejet til én lejer.

Der er parkeringsareal omkring bygningen og parkeringspladserne er fordelt efter areal mellem de forskellige lejemål.

Ejendommens samlede areal er på 2.765 m², der er opdelt i flere lejemål af forskellig størrelse.

Fra ejendommen er der få min. kørsel til Hillerød-motorvejen og dermed det overordnede motorvejsnet samt få min. gang til S-tog, indkøbsmuligheder og bymidte.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Vesterbo Vænge (Kirke Værløsevej)

  179 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  8,88 km

 • S-tog

  Værløse st

  506 meter

 • Metro

  Nørrebro

  14,96 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  2,68 km