Til forsiden

248 eller 496 m² flotte kontorer, showroom el.lign.


Bygstubben 8
2950 Vedbæk


Sagsnr. ME18771
Kontor 248 m²
Årlig leje 161.200 DKK
Årlig driftsudgift 44.640 DKK
Energimærkning D
Bygningen kan lejes samlet eller etagevis

Lejemålet er velbeliggende i præsentabel ejendom i et mindre erhvervsområde i Vedbæk.

Lejemålet omfatter hele bygningen, der er opført i 2 plan på hver 248 m², men det vil tillige være muligt at leje den ene etage.

Fra indgangspartiet fører tappe til høj stueplan med fordelings-gang til kontorer / mødelokaler af varierende størrelse, flot spisekøkken og pæne toiletter.

Trappen fra indgangspartiet fører ligeledes til underetagen. Hele den ene side af underetagen er fritlagt og der er indrettet et pænt glasindgangsparti fra parkeringsarealet bag bygningen til et lyst storrum med adgang til thekøkken og toilet, 2 kontorer, godt regulært rum, der er anvendeligt til showroom, lettere produktion el. lign. samt lager med portadgang.

Såvel stueplan som underetage fremstår lyse og indbydende og er anvendelige til kontorformål o.lign. I den bagerste del af underetagen er installeret aluport, hvorfor underetagen tillige er velegnet til lager, lettere produktion, laboratorie, showroom el.lign.

Grundens areal er på 1.000 m² og der er indrettet parkeringsareal på begge sider af bygningen samt kørselsadgang til lageret i underetagen.

Området fremstår velvedligeholdt og der er gode tilkørselsforhold til ejendommen og få min. kørsel til Helsingørmotorvejen og der-med det overordnede motorvejsnet

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Trørødskolen (Langhaven)

  352 meter

 • Tog

  Vedbæk st

  3,29 km

 • S-tog

  Holte st

  5,80 km

 • Metro

  Vibenshus Runddel Station

  16,20 km

 • Motorvej

  E 47;19 - Helsingørmotorvejen

  1,56 km