Til forsiden

Liberalt erhverv, servicevirksomhed, lettere produktion el.lign.


Rugmarken 19D
3520 Farum


Sagsnr. ME1968
Etageareal 144 m²
Årlig driftsudgift 11.861 DKK
Salgspris 1.200.000 DKK
Energimærkning Under udarbejdelse
Velbeliggende erhvervsejerlejlighed til liberale erhverv, servicevirksomhed, lettere produktion el.lign.

Erhvervsejerlejligheden er beliggende i Farum Erhvervspark med den bedste synlighed mod Paltholmvej.

Lokalerne har i en årrække været anvendt til undervisning o.lign. og fremstår hyggelige og indbydende. Lokalerne er super anvendelige og er udover undervisning velegnede til liberale erhverv, servicevirksomheder eller lettere produktion, evt. med behov for et mindre lager.

Naboerhvervsejerlejligheden har etableret port i vinduespartiet mod Paltholmvej, hvilket tillige vil være muligt i denne erhvervsejerlejlighed. Der er mulighed for at aflæsning / parkering el.lign. mellem bygningen og Paltholmvej.

Erhvervsejerlejligheden er ifølge BBR på 144 m² og det tinglyste areal er 129 m². Den er beliggende i bygningens underetage, men på grund af grundens skrånende karakter, er en stor del af ejerlejligheden i jordniveau og har stor vinduesfacade med dør ud mod Paltholmvej. Ejerlejligheden har tillige fælles indgangsparti med ejerlejligheden ovenpå på den anden side af bygningen.

Hovedejendommen er på i alt 909 etagemeter og består af 2 bygninger, der er opdelt i 5 ejerlejligheder. Den omhandlede ejerlejlighed er - sammen med 3 andre ejerlejligheder af tilsvarende størrelse - beliggende i bygning, der ifølge BBR er opført i 2 plan i 1988. Bygningen er løbende vedligeholdt, således at denne fremstår i sædvanlig god vedligeholdelsesstand.

Bestemt en besigtigelse værd.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Ryttervænget (Farum Gydevej)

  225 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  4,79 km

 • S-tog

  Farum st

  1,40 km

 • Metro

  Nørrebro

  18,72 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  1,83 km