Til forsiden

Velindrettet lyst kontorlejemål i præsentabel ejendom


Kirke Værløsevej 381.th.
3500 Værløse


Sagsnr. ME1964
Kontor 257 m²
Årlig leje 204.000 DKK
Energimærkning C
Lejemålet er beliggende i meget præsentabel og velbeliggende ejendom, der er opført i 1990. Ejendommens samlede areal er på 1.158 etagemeter, der er fordelt på 3 plan og opdelt i større og mindre kontorlejemål.

Hele ejendommen er særdeles velholdt – såvel ude som inde og lejemålet blev totalrenoveret for få år siden - bl.a. med nye tæpper, ny moderne belysning og el-kanaler med føringsveje for fibernet.

Udlejer sørger for at alle fællesarealer altid fremstår velpassede, bl.a. ved ugentlig renholdelse, pasning af blomster i hall samt kvartalsvis vinduespolering af hele ejendommen m.v. Fællesudgifterne opkræves kvartalsvis efter udlejers afholdte udlæg. For hele 2020 budgetteres med en udgift på ca. kr. 20.000 for dette lejemål.

Ejendommen opvarmes ved fjernvarme og i 2015 er der monteret nye vinduer med energiglas i hele ejendommen, hvilket har resulteret i en attraktiv lav varmeudgift.

Lejemålet er beliggende på 1. sal og fremstår lyst og indbydende.

Adgang til lejemålet via flot glasindgangsparti med poleret granit. Lejemålet har tidligere været indrettet med et stort lyst receptionsområde, hvoraf en del p.t. er indrettet som mødelokale. Dette kan tilbageføres, hvis ny lejer ønsker det. Fra receptionsområdet fører fordelingsgang til store lyse kontorer, godt regulært møde-/undervisningslokale, køkken m/opvaskemaskine og køleskab samt direkte adgang til hyggelig frokoststue. Endvidere pæn klinkebelagt dobbelt toiletkerne samt serverrum.

Lejemålet overtages nyistandsat og afleveres ved fraflytning i samme stand, som det blev modtaget i.

I underetagen findes et nydeligt baderum, der frit kan benyttes af husets brugere.

I lejemålet er installeret tyverialarm og fordelingscentral.

Bygningen er sikret med elektrisk låsesystem og yderdøre i sikkerhedsglas. Endvidere er såvel trappetårn, som parkeringsplads belyst hele natten af sikkerhedshensyn.

Der er befæstet parkeringsareal og kørevej rundt om ejendommen. Til lejemålet hører 2 faste parkeringspladser samt 4 gæsteparkeringspladser for husets kunder. Derudover fri parkering på Ny Vestergårdsvej ca. 25 meter fra ejendommen.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Elmevej (Kirke Værløsevej)

  91 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  9,32 km

 • S-tog

  Værløse st

  941 meter

 • Metro

  Nørrebro

  15,40 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  3,11 km