Til forsiden

Godt regulært lager samt flotte kontorer i New Yorker-stil


Sneppevang 5
3450 Allerød


Sagsnr. ME19561
Grundareal 2.551 m²
Etageareal 1.565 m²
Årlig driftsudgift 92.491 DKK
Salgspris 11.995.000 DKK
Energimærkning Ikke omfattet af energiloven
En velbeliggende ejendom i Borupgård Erhvervsområde i Allerød.

Ejendommen fremstår præsentabel og nyrenoveret med sortmalede facader, nye vinduer, nyt tag på bygning 2, flotte nye køkkener og toiletter. Mange spændende detaljer, bl.a. en flot træterrasse med udgang fra kontorarealet. Foran ejendommen er anlagt parkeringsareal.

Ejendommen er p.t. fuldt udlejet. Størstedelen af ejendommen anvendes af sælgers virksomhed og resten er udlejet til ekstern lejer. Ejendommen kan blive helt eller delvist ledig for ny ejer.

Bygning 1 er en lagerbygning med loft til kip samt ovenlys. Der er betongulv i lagerhallen, der er forsynet med port samt dobbeltdør med læsserampe. En del af randområdet er indrettet med pæne mandskabsfaciliteter.

Bygning 2 er stort set totalt renoveret og super flot indrettet i New Yorker-stil med polerede betongulve og vinduer med sprosser. Stueplan anvendes til administration, showroom o.lign. 1. salen indrettes i samme stil som stueplan, mens underetagen anvendes som lager og har almindelig loftshøjde, betongulv samt portadgang.

Ejendommen er i 2016 opdelt i 6 ejerlejligheder, men da ingen af ejerlejlighederne endnu er frasolgt, ønsker ejeren alene at sælge ejendommen samlet til én køber.

En super flot, fleksibel og spændende ejendom, der vil være velegnet for mange forskellige virksomhedstyper, der har behov for præsentable og kreative omgivelser.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Mågevang (Frederiksborgvej)

  371 meter

 • Tog

  Brødeskov St.

  7,14 km

 • S-tog

  Allerød St.

  2,70 km

 • Metro

  Vibenshus Runddel St. (Metro)

  26,17 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  6,14 km