Til forsiden

Showroom / lettere produktion i præsentabel ejendom


Kirke Værløsevej 14
3500 Værløse


Sagsnr. ME19662
Kontor 338 m²
Årlig leje 143.650 DKK
Årlig driftsudgift 47.000 DKK
Energimærkning D
3 lejemål bliver ledige i markant og præsentable ejendom, der har den bedst tænkelige og synlige beliggenhed mod Kirke Værløsevej.

I stueplan er ca. 461 m² kontorareal ledigt, på 1. sal bliver ca. 484 m² lyse kontorarealer ledige og da nuværende lejer af flotte arealer i underetagen flytter til nyindrettede lokaler i stueplan, bliver ca. 338 m² showroom / kontor / lager ligeledes ledige for ny lejer. De angivne arealer er incl. fællesarealer og kan lejes samlet eller hver for sig.

Adgang til kontorarealerne i stueplan og på 1. sal foregår via flot glasindgangsparti midt i ejendommen, hvor der er trappe og elevator til 1. sal og underetage.

Det ledige areal i stueplan er på ca. 461 m² og kontorarealerne fremstår lyse og indbydende med flotte mahogniparketgulve og flere glasskillevægge. En spændende fleksibel indretning, der p.t. er en blanding af storrumskontorer / undervisningslokaler samt mindre kontorer / mødelokaler. Lejemålet er velegnet til alle former for kontor / liberalt erhverv, kursusvirksomhed, showroom o. lign., der kan drage nytte af den centrale beliggenhed. En del af lokalerne vil tillige være anvendelige til lettere produktion el.lign. Dette lejemål kan evt. opdeles i mindre lejemål efter nærmere aftale, ligesom udlejer er indstillet på at tilpasse indretningen, således at den matcher ny lejers behov.

Køkken samt pæn stor toiletkerne med bad i stueplan er som udgangspunkt fællesareal for ny lejer og én anden lejer i stueplan.

På 1. sal bliver et flot, lyst og indbydende lejemål ledigt. Lejemålet er på ca. 484 m² og er indrettet med kontorer / mødelokaler af varierende størrelse, lækkert spisekøkken samt flot toiletkerne. Indretningen kan evt. tilpasses efter nærmere aftale med ny lejer.

Endvidere bliver ca. 338 m² super flot og spændende areal med god loftshøjde ledige i underetagen. Lejemålet er fritlagt i den ene side og forsynet med dør- / vinduespartier samt elektrisk rulleport og vil være perfekt til showroom kombineret med lager el.lign.

Der er parkeringsareal omkring bygningen og parkeringspladserne er fordelt mellem de forskellige lejemål.

Ejendommens samlede areal er på 2.765 m² og er opdelt i flere lejemål af forskellig størrelse.

Fra ejendommen er der få min. kørsel til Hillerød-motorvejen og dermed det overordnede motorvejsnet samt få min. gang til S-tog, indkøbsmuligheder og bymidte.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Vesterbo Vænge (Kirke Værløsevej)

  179 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  8,88 km

 • S-tog

  Værløse st

  506 meter

 • Metro

  Nørrebro

  14,96 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  2,68 km