Til forsiden

Præsentable kontorlokaler - fra ca. 250 - 1.000 m²


Kirke Værløsevej 14
3500 Værløse


Sagsnr. ME19661
Kontor 500 m²
Årlig leje 325.000 DKK
Årlig driftsudgift 69.500 DKK
Energimærkning D
I denne markante og præsentable ejendom er der mulighed for at leje flotte kontorarealer i stueplan. 1. salen og størstedelen af underetagen er udlejet.

Ejendommen har den bedst tænkelige og synlige beliggenhed mod Kirke Værløsevej, der dagligt passeres af mere en 15.000 køretøjer.

Ejendommens samlede areal er på 2.765 m² og er opdelt i flere lejemål af forskellig størrelse.

Hele stueplan er p.t. ledig og har adgang via et flot og spændende glasindgangsparti. Indgangspartiet er åbent til 1. sals højde og en bred spindeltrappe fører til anvendelig åben repos på 1. sal samt til det ledige areal i underetagen. Gulvet er belagt med smukke granitklinker. I indgangspartiet er p.t. indrettet et flot lyst kontor med glasvægge.

Fra indgangspartiet er der åben adgang til de øvrige kontorarealer i stueplan. Der er ligeledes etableret indgangsparti midt i ejendommen, hvor der er installeret elevator til 1. sal og underetagen. Det vil således være nemt at opdele stueplan i flere lejemål.

Stueplan er på i alt ca. 931 m² og kontorarealerne fremstår lyse og indbydende med flotte mahogniparketgulve og flere glasskillevægge. Spændende fleksibel indretning, der p.t. er en blanding af storrumskontorer, mindre kontorer/ mødelokaler, køkken i forbindelse med kantineområde samt pæn stor toiletkerne med bad.

Underetagen består af mødelokale, toiletkerne med 2 toiletter samt godt regulært arkiv / lager, hvortil der tillige er adgangsdør udefra.

De ledige arealer er velegnede til alle former for kontor / liberalt erhverv, kursusvirksomhed, showroom o.lign., der kan drage nytte af den synlige og centrale beliggenhed. En del af lokalerne vil tillige være anvendelige til lettere produktion el.lign.
Der er parkeringsareal omkring bygningen og parkeringspladserne er fordelt mellem de forskellige lejemål.

Fra ejendommen er der få min. kørsel til Hillerød-motorvejen og dermed det overordnede motorvejsnet samt få min. gang til S-tog, indkøbsmuligheder og bymidte.

De ledige arealer kan opdeles efter nærmere aftale.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Vesterbo Vænge (Kirke Værløsevej)

  179 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  8,88 km

 • S-tog

  Værløse st

  506 meter

 • Metro

  Nørrebro

  14,96 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  2,68 km