Til forsiden

215 m² momsfrit lejemål til butik, liberalt erhverv el.lign.


Bymidten 70
3500 Værløse


Sagsnr. ME1850
Butik 215 m²
Årlig leje 204.250 DKK
Lejemålet etableres i et nybyggeri under opførelse. Ejendommen opdeles i ejerlejligheder og indeholder 40 eksklusive boliger, 837 m² erhverv i stueplan, der er fordelt på 4 erhvervslejemål samt parkeringskælder.

På grund af ejendommens opdeling i ejerlejligheder, kan lejemålet ligeledes købes som ejerlejlighed.

Driftsudgifterne er indeholdt i lejen og den årlige basisleje er kun kr. 204.250, svarende til kr. 950 pr. m² p.a.

Lejer har mulighed for at leje parkeringspladser i ejendommens private parkeringskælder til en pris på kr. 300,00 pr. måned pr. plads.

Lejemålet forventes at være klar til indflytning omkring november 2020.

Trafikalt er bebyggelsen velbeliggende umiddelbart ved S-station (10 minutters drift) med 29 minutter til Nørreport Station.

Værløse Bymidte er et velfungerende handelscentrum, der samler både specialbutikker, dagligvarebutikker og spisesteder tillige med kulturelle institutioner, som biografen, biblioteket og byens flotte kulturhus ”Galaksen”. Det nye byggeri på Posthusgrunden vil skabe en kobling mellem stationen og den Røde Plads.

Erhvervslejemålet er beliggende i stueplan og de 3 øvrige erhvervslejemål er allerede solgt eller udlejet, dels til sundhedsformål (lægeklinikker) og dels til liberalt erhverv. Patienter / kunder får niveaufri adgang til lejemålene.

Der vil blive etableret elevator fra parkeringskælderen til stueplan.

Se plantegningen over det tilbageværende lejemål med forslag til fremtidig indretning, idet bemærkes, at lejer vil have adgang til at sætte sit eget præg på den endelige indretning.

Det kan oplyses, at lejen for erhvervslokalerne, jfr. nedenfor, er fastsat således, at lokalerne afleveres fuldstændigt indrettede efter aftale med den enkelte lejer, således at der kun udestår indretning med lejers egne møbler, driftsmidler mv.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Værløse St.

  175 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  9,19 km

 • S-tog

  Værløse st

  177 meter

 • Metro

  Nørrebro

  14,73 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  2,45 km