Til forsiden

215 m² til butik, café, liberalt erhverv el.lign.


Bymidten 70
3500 Værløse


Sagsnr. ME18502
Butik 215 m²
Årlig leje 204.250 DKK
Lejemålene befinder sig i et nybyggeri under opførelse. Ejendommen opdeles i ejerlejligheder og indeholder 40 eksklusive boliger, 837 m² erhverv i stueplan, der er fordelt på 4 erhvervslejemål samt parkeringskælder.

Erhvervslejemålene kan udover liberalt erhverv anvendes til udvalgsvarebutikker, dagligvarebutikker, café- og restaurantformål o.lign.

På grund af ejendommens opdeling i ejerlejligheder, kan lejemålene ligeledes købes som ejerlejligheder.

Driftsudgifterne er indeholdt i lejen og den årlige basisleje for de 2 ledige lejemål er:

Lejemål 2 - 163 m² - Kr. 210.000
Lejemål 4 - 215 m² - Kr. 204.250

Lejerne har mulighed for at leje parkeringspladser i ejendommens private parkeringskælder til en pris på kr. 300,00 pr. måned pr. plads.

Lejemål 2 forventes at være klar til indflytning omkring juni 2020 og lejemål 4 omkring november 2020.

Trafikalt er bebyggelsen velbeliggende umiddelbart ved S-station (10 minutters drift) med 29 minutter til Nørreport Station.

Værløse Bymidte er et velfungerende handelscentrum, der samler både specialbutikker, dagligvarebutikker og spisesteder, tillige med kulturelle institutioner som biografen, biblioteket og byens flotte kulturhus ”Galaksen”. Det nye byggeri på Posthusgrunden vil skabe en kobling mellem stationen og den Røde Plads.

Erhvervslejemålene er beliggende i stueplan og 2 af disse er allerede udlejet til sundhedsformål (lægeklinikker). Patienter / kunder får niveaufri adgang til lejemålene.

Der vil blive etableret elevator fra parkeringskælderen til stueplan.

Se plantegningerne over de 2 tilbageværende lejemål med forslag til fremtidig indretning, idet bemærkes, at lejer vil have adgang til at sætte sit eget præg på den endelige indretning.

Det kan oplyses, at lejen, jfr. nedenfor, for erhvervslokalerne er fastsat således, at lokalerne afleveres fuldstændigt indrettede efter aftale med den enkelte lejer, således at der kun udestår indretning med lejers egne møbler, driftsmidler mv.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Værløse St.

  175 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  9,19 km

 • S-tog

  Værløse st

  177 meter

 • Metro

  Nørrebro

  14,73 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  2,45 km