Til forsiden

Ledigt kontor i mindre kontorfællesskab til attraktiv leje


Bygmarken 19
3520 Farum


Sagsnr. ME1938
Kontor 20 m²
Årlig leje 24.000 DKK
En unik mulighed for at leje kontor i mindre kontorfællesskab med de lækreste faciliteter. Ejendommen fremstår indbydende med spændende og usædvanlige indretninger.

Indgangspartiet foran ejendommen er lavet med inspiration fra den japanske zen-have, hvilket gør ejendommen imødekommende og præsentabel. Parkeringsareal til venstre for indgangspartiet er til fælles benyttelse for kontorfællesskabets brugere.

Kontorfælleskabet består af et fint ankomstområde, hvorfra fordelingsgang fører til de forskellige kontorer, hyggeligt spisekøkken og nydelig toiletkerne. Der er pålagt pæne og diskrete tæpper i hele kontorafsnittet.

Lejemål nr. 3 er incl. fællesarealer på ca. 20 m² og er perfekt som enkeltmandskontor til et yderst rimeligt lejeniveauet.

Udover spisekøkken og toiletkerne er der brugsret til printerrum / depot. Endvidere er der mulighed for at indgå aftale om benyttelse af spændende og præsentabelt mødelokale andetsteds i ejendommen.

Bygningen byder på alverdens spændende aktiviteter, idet udlejer selv har flere forskellige kreative virksomheder i ejendommen.

Beliggende i Farum Erhvervspark, tæt på Hillerød-motorvejen, Slangerupvejen samt offentlig transport.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Slangerupvej (Hørmarken)

  194 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  4,47 km

 • S-tog

  Farum st

  1,65 km

 • Metro

  Nørrebro

  19,25 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  1,40 km