Til forsiden

Fleksibel erhvervsejendom med bolig


Gammelgårdsvej  90
3520 Farum


Sagsnr. ME18831
Grundareal 1.500 m²
Etageareal 264 m²
Årlig driftsudgift 31.072 DKK
Salgspris 3.495.000 DKK
Energimærkning Ikke omfattet af energiloven
Ejendommen, der er en blandet erhvervs- / boligejendom er velbeliggende på Gammelgårdsvej, der er en af hovedfærdselsårene gennem Farum Erhvervspark.

Ifølge BBR er ejendommen oprindelig opført i 1956 med ydervægge af pudsede mursten og saddeltag med tagdækning af cementsten. Ejendommen har under den tidligere ejer gennemgået en gennemgribende renovering, bl.a. med nyt tag, efterisolering, installation af jordvarmeanlæg o.lign.

Ejendommens erhvervsareal udgør ca. 156 m² og anvendes p.t. som autoforretning med udnyttelse af de gode befæstede udstillingsarealer foran ejendommen. Erhvervsdelen er indrettet med lager / værksted m. aluport, 2 gode regulære rum, lille køkken med spiseplads samt nydeligt toilet med bad. Ejendommen er super anvendelig for en håndværksmester, til lager, lettere produktion, kontor, showroom, undervisning el.lign.

Boligdelen er på ca. 108 m² og er p.t. udlejet som viceværtbolig på en tidsbegrænset aftale, således at boligen kan blive fri til ny ejers brug. Fra boligdelen er der adgang til ca. 40 m² kælder og bag boligdelen findes en fin have.

Ejendommens grundareal er på 1.500 m² og der er således en ikke ubetydelig mulighed for om- eller tilbygning af ejendommen.

Generelt fremstår ejendommen velvedligeholdt, den er fleksibel og som nævnt anvendelig til mange forskellige erhvervsformål.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Hvedemarken (Gammelgårdsvej)

  90 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  4,33 km

 • S-tog

  Farum st

  961 meter

 • Metro

  Fasanvej st (Metro)

  19,99 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  1,38 km