Til forsiden

Fra 210 – 1.143 m² fleksibelt kontorareal i præsentabel ejendom


Rugmarken 27B
3520 Farum


Sagsnr. ME1902
Kontor 1.143 m²
Årlig leje 657.225 DKK
Energimærkning C
Benyt denne fantastiske mulighed for at være med til at indrette dit nye lejemål i fleksibel og velbeliggende ejendom i Farum Erhvervspark. Ejendommen har senest været anvendt til kontorformål, men kan nemt ændres til andre formål, f.eks. udstillingsareal, lettere produktion, lager eller en blanding heraf.

Bygningen, der er nabo til Kleemann, har gavl mod Paltholmvej og Rugmarken, hvilket giver gode skiltningsmuligheder.

Bygningen har indenfor de seneste år gennemgået en udvendig renovering, bl.a. er vinduerne blevet udskiftet for et par år siden, ejendommens facade er malet, det samme er kælderskakt og gelænder, der er opsat ny udendørs belysning o.lign., ligesom der er plantet træer ved indkørslen til parkeringsarealet. Bygningen fremstår således meget præsentabel og indbydende.

Lejemålene bliver indrettet og istandsat efter nærmere aftale med lejer.

Der er en god tør kælder på i alt 657 m² under ejendommen. Der er nedkørsel og portadgang til kælderen og det vil være muligt for ny lejer at kombinere hele eller en del af kælderen med de øvrige arealer.

Der er parkeringsareal foran bygningen med ca. 20 parkeringspladser og der vil blive udarbejdet parkeringsplan, hvis bygningen udlejes til flere lejere.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Hvedemarken (Gammelgårdsvej)

  334 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  4,58 km

 • S-tog

  Farum st

  919 meter

 • Metro

  Nørrebro

  18,24 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  1,39 km