Til forsiden

FREMLEJEMÅL - momsfri klinik - lejen er incl. varme og el


Farum Hovedgade 161.
3520 Farum


Sagsnr. ME1870
Kontor 77 m²
Årlig leje 107.700 DKK
Ledige arealer i velbeliggende tandlægeklinik

Tandlægeklinikken, der er beliggende på 1. sal i ejendommen Farum Hovedgade 16 har 2 ledige umøblerede klinik-lokaler til udlejning. En særdeles synlig og præsentabel ejendom.

Fremlejemålet tænkes udlejes som en del af et klinik-fælleskab og kan lejes af anden tandlæge eller andre former for klinik / kontor el.lign. Det ledige areal vil incl. fællesarealer udgøre ca. 2/3 af 1. salen eller ca. 77 m².

Der er selvstændig trappeopgang til 1. salen, hvorfra man træder ind i et hyggeligt receptionsområde, der tillige fungerer som venteværelse. Fra venteværelset er der adgang til fordelingsgang med adgang til i alt 3 klinik-lokaler, fælles køkken, toilet, arkivrum og skyllerum.

De 2 lokaler, der skal udlejes, ligger op ad hinanden og har tidligere været anvendt som 2 tandlægeklinik-lokaler. Det største af lokalerne vil alternativt kunne rumme 2 arbejdspladser eller 1 arbejdsplads + briks, mødebord el.lign.

Reception med venteområde, køkken, toilet, arkiv- og skyllerum vil fungere som fællesarealer.

Den nedenfor skitserede leje indeholder alle udgifter til leje, drifts- og forbrugsudgifter.

Bemærk, at der er tale om et fremlejemål, hvilket betyder, at fremlejeaftalen indgås med den egentlige lejer af 1. salen og ikke med den egentlige ejer af ejendommen.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Farum St.

  195 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  5,19 km

 • S-tog

  Farum st

  187 meter

 • Metro

  Fasanvej st (Metro)

  19,99 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  1,43 km