Til forsiden

Domicil på i alt ca. 1.596 m² - flotte kontorer og højlager


Hvedemarken 2
3520 Farum


Sagsnr. ME1853
Kontor 596 m²
Lager/produktion 1.000 m²
Loftshøjde 5,6
Årlig leje 813.560 DKK
Årlig driftsudgift 167.580 DKK
Et meget præsentabelt og velbeliggende ejendom med en indbydende kontorbygning, der er bygget sammen med et godt regulært lager med stor aluport og god loftshøjde.

Ejendommen er beliggende i Farum Erhvervspark med god synlighed fra Gammelgårdsvej og med få min. kørsel til Hillerød-motorvejen og Slangerupvej.

Fra Hvedemarken er der tilkørsel til parkeringsarealet foran bygningen, hvorfra der er adgang til kontorbygningen og lagerhallen, ligesom der er adgang til lagerhallen fra stueplan i kontorbygningen. Fra Havremarken er der adgang til lageret via stor aluport.

Adgang til kontordomicilet sker via flot glasindgangsparti med klinkebelagt hall med lounge-område, hvorfra der er adgang til 5 lyse kontorer af varierende størrelse, flot spisekøkken med glas-karnap og 2 toiletter. Fra hallen fører bred spindeltrappe til fordelingsgang på 1. sal, hvorfra der er adgang til 4 gode rummelige kontorer, nydeligt toilet samt til et godt regulært storrum på 123 m². I dette storrum er installeret et flot køkken med blanklakerede sorte låger og det vil være perfekt til undervisning, showroom el. lign. Hele kontorarealet fremstår lyst og indbydende med lyse parketgulve.

Størstedelen af lagerhallen har loftshøjde under drager på ca. 5,6 m. Den ene ende af lageret er indrettet med et flot køkken med spiseplads, kontorområde samt pænt flisebelagt omklædningsrum med toilet- og badefaciliteter. Over dette område er indrettet et disponibelt indskudt dæk.

Foran ejendommen er anlagt nydeligt parkeringsareal til ejendommens brugere.

Bestemt en besigtigelse værd.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Hvedemarken (Gammelgårdsvej)

  40 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  4,28 km

 • S-tog

  Farum st

  1,06 km

 • Metro

  Fasanvej st (Metro)

  20,09 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  1,33 km