Til forsiden

592,5 m² fleksibelt kontorareal i præsentabel ejendom


Ryttermarken 15
3520 Farum


Sagsnr. ME1755
Kontor 593 m²
Årlig leje 414.750 DKK
Lejemålet er beliggende i Farum Erhvervspark i særdeles præsentabel ejendom. Få min. kørsel til Slangerupvejen og tilkørslen til Hillerød-motorvejen.

Det samlede erhvervsareal i ejendommen er på ca. 7.100 m², der er opdelt i større og mindre lejemål – bl.a. for Grundfos A/S.

Ejendommens lejere er fælles om det spændende glasindgangsparti med flot højloftet hal / ankomstområde med åben trappe til 1. salen.

Fra ankomstområdet er der adgang til en flot stor kantine, der drives som restaurant med varmt køkken. Restauranten betjener ejendommens brugere og gæster til fornuftige priser.

Det ledige areal er beliggende på 1. sal og der er elevator i indgangspartiet. Lejemålet er p.t. opdelt i kontorer / mødelokaler af varierende størrelse samt 2 pæne toiletkerner.

Skatter og afgifter er indeholdt i lejen, men udover lejen opkræves andel af fællesudgifter, bl.a. til ren- og vedligeholdelse af fællesarealer, såvel inde som ude, el-forbrug i fællesarealerne, vandforbrug, bygningsforsikring m.v. Beløbet opkræves sammen med lejen, p.t. med a'conto kr. 230 pr. m² p.a.

Lejemålet bliver istandsat inden indflytning. De fleste af lejemålets vægge er flytbare og indretningen kan ændres efter aftale med ny lejer, således at det matcher lejers behov.

Der er parkeringsareal omkring ejendommen og til det ledige areal hører 25 faste parkeringspladser.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Farum Gydevej Nord, (Farum vest)

  558 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  5,57 km

 • S-tog

  Farum st

  1,96 km

 • Metro

  Fasanvej st (Metro)

  20,99 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  2,43 km