Til forsiden

Kontor med udsigt til verden


Borupvang  3
2750 Ballerup


Sagsnr. ME1821
World Trade Center Ballerup bliver du en del af en eksklusiv gruppe med medlemmer over hele verden.

World Trade Center Ballerup er et moderne Business Center på 17.000 m2 hvor indsigt og udsyn - viden og netværk går hånd i hånd.

Et flerbrugerhus hvor både mindre og større virksomheder kan trives og vokse, og hvor du kan møde nye samarbejdspartnere og nye kunder - i og uden for Danmark.

World Trade Center Ballerup har alle de faciliteter og services, der forventes af et moderne Business Center: Fleksible kontorlokaler, restaurant, møde-, udstillings- og konferencefaciliteter samt en bemandet reception, der altid er klar til at hjælpe dig.

World Trade Center Ballerup er certificeret af World Trade Centers Association, din garanti for at vi lever op til de højeste standarder inden for, kontorbyggeri, faciliteter og services.

Lej en enkelt arbejdsplads, en hel afdeling – eller to

Vi tilbyder lejemål i alle størrelser, der matcher ethvert behov, hvad enten du har brug for eget kontor, en arbejdsplads i delt kontor eller ønsker at indrette din helt egen afdeling.

Fælles for vores løsninger er den høje standard og store fleksibilitet, der altid tager udgangspunkt i dine aktuelle behov. Får du fx brug for mere eller mindre plads, efter du er flyttet ind, finder vi en løsning, så du kan blive i huset.

Du får din daglige gang blandt ”kollegaer”, andre virksomhedsejere og iværksættere, og møder potentielle samarbejdspartnere, som du kan udveksle erfaringer med ved kaffemaskinen, over frokosten eller efter fitness.

 • Bus

  Ballerup, Borupvang (Lautrupvang)

  425 meter

 • Tog

  Lyngby Lokal st

  10,92 km

 • S-tog

  Malmparken st

  1,29 km

 • Metro

  Vanløse st (Metro)

  10,48 km

 • Motorvej

  O4 - Motorring 4

  3,16 km