Til forsiden

Spændende iIndflytningsklare kontorlokaler


Kirke Værløsevej 14
3500 Værløse


Sagsnr. ME1813
Etageareal 1.189 m²
Årlig leje 684.000 DKK
Årlig driftsudgift 185.484 DKK
Energimærkning D
Markant og præsentabel ejendom med den bedst tænkelige beliggenhed. God synlighed mod Kirke Værløsevej, få min. kørsel til Hillerød-motorvejen og dermed det overordnede motorvejsnet. Få min. gang til S-tog, indkøbsmuligheder og bymidte.

Ejendommens samlede areal er på 2.765 m² og er opdelt i lejemål af forskellig størrelse.

Det ledige areal er på ca. 1.189 m² og består af hele stueplan med adgang via et fantastisk spændende glasindgangsparti med lyst receptionskontor med glasvægge. Receptionsområdet er åbent op til 1. sals højde og en bred spindeltrappe fører til anvendelig åben repos på ca. 47 m² på 1. sal samt til den gode anvendelige underetage. Gulvet i receptionsområdet og reposen er belagt med smukke granitklinker.

Fra indgangspartiet er der åben adgang til de flotte kontorarealer i stueplan. Der er ligeledes etableret indgangsparti midt i ejendommen, hvor der er installeret elevator til 1. sal og underetagen. Det vil således være nemt at opdele stueplan i 2 lejemål.

Stueplan er på i alt ca. 931 m² og kontorarealet fremstår lyst og indbydende med flotte mahogniparketgulve og flere glasskillevægge. Spændende fleksibel indretning, der p.t. er en blanding af storrumskontorer, mindre kontorer/ mødelokaler, køkken i forbindelse med kantineområde samt pæn toiletkerne med bad.

De ledige kontorarealer er velegnede til alle former for liberalt erhverv, kursusvirksomhed, showroom o.lign., der kan drage nytte af den synlige og centrale beliggenhed. Endvidere mulighed for lettere produktion el. lign.

I underetagen findes et godt tørt arkivareal med direkte adgang udefra, en pæn dobbelt toiletkerne samt et møde- / omklædningsrum el.lign.

Der er gode parkeringsforhold omkring bygningen og til lejemålet hører 18 parkeringspladser.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Vesterbo Vænge (Kirke Værløsevej)

  179 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  8,88 km

 • S-tog

  Værløse st

  506 meter

 • Metro

  Fasanvej st (Metro)

  16,67 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  2,68 km