Til forsiden

Fantastisk flot og indbydende kontorlejemål


Lejrvej 391.
3500 Værløse


Sagsnr. ME1807
Kontor 403 m²
Årlig leje 392.925 DKK
Energimærkning Ikke omfattet af energiloven
Et fantastisk flot og indbydende lejemål på 403 m², der er beliggende på 1. sal i en velholdt og præsentabel ejendom i erhvervsområdet i Kirke Værløse.

Ejendommen er synligt beliggende på hjørnegrund.

Ejendommens samlede etageareal er på ca. 1.675 m² og størstedelen af ejendommen er udlejet. Ejendommen bliver løbende vedligeholdt og er energioptimeret, således at den på alle måder lever op til nutidens krav og forventninger. Der er indlagt fibernet i ejendommen.

Lejemålet består af flot chefkontor, lækkert lyst storrumskontor med arbejdspladser langs vinduespartierne, hyggeligt relax-område under stort ovenlysvindue (2,4m x 4,8m) og direkte adgang til meget flot åbent køkken med spiseplads til min. 16 personer. Fra storrumskontoret er tillige adgang til flot toiletkerne samt nydeligt møde-/undervisningslokale, ligeledes med stort ovenlysvindue (jfr. ovenfor) og til et samtalekontor i forbindelse med mødelokalet.

Til lejemålet hører endvidere flot tagterrasse.

Lejemålet har mange flotte detaljer, bl.a. grafitgrå tæppefliser samt smukke grå granitgulve og sortbejdsede egetræselementer i køkken og toilet.

Parkeringsareal foran ejendommen.

Lejemålet skal ses!

Ring og aftal tid for besigtigelse eller ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Lejrvej Ved Kildebakken

  172 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  11,79 km

 • S-tog

  Værløse st

  3,84 km

 • Metro

  Fasanvej st (Metro)

  19,57 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  5,58 km