Til forsiden

ATTRAKTIV STARTLEJE - kontorlejemål på 392 m²


Kirke Værløsevej 40st.
3500 Værløse


Sagsnr. ME1573
Kontor 392 m²
Årlig leje 222.000 DKK
Energimærkning E
Et fantastisk lyst og præsentabelt kontorlejemål, hvor lejen - incl. driftsudgifter - det 1. år er nedsat til kr. 18.500 pr. måned med tillæg af moms.

Lejemålet er beliggende i markant og velfungerende erhvervsejendom med god synlighed på hjørnet af Kirke Værløsevej og Ny Vestergårdsvej.

Fra indgangspartiet fører mindre trappeløb til lejemålet på 392 m², der er indrettet med receptionsområde, lækkert åbent storrumskontor med adgang til flot åben kantine/køkken, stort møderum, 7 kontorer /mødelokaler af varierende størrelse samt 2 toiletter – det ene med bad. Kontorer og mødelokaler er placeret i randområdet og er forsynet med glasskillevægge mod storrumskontoret.

Udover arealet i stueplan vil ny lejer have mulighed for at leje serverrum i ejendommens gode tørre underetage.

Hele ejendommen har indenfor de seneste år gennemgået en større renovering af trappe- og indgangsparti, udskiftning af flere dør- og vinduespartier, ligesom der er installeret nyt varmeanlæg.

Der er installeret vareelevator, der betjener alle etager fra underetage til 2. sal. Ejendommen er udlejet til forskellige virksomhedstyper og de enkelte etager er istandsat og indrettet i overensstemmelse hermed.

Anvendeligt som kontordomicil eller til alle former for liberalt erhverv, kreative virksomheder el. lign., der kan drage nytte af de flotte lokaler og den synlige beliggenhed.

Gode parkeringsforhold foran og bag ejendommen.

Få min. kørsel til bymidte, S-tog og tilkørslen til Hillerød-motorvejen.

Der er mulighed for at kombinere lejemålet med andre ledige arealer i ejendommen.

Ring for nærmere præsentation.

 • Bus

  Elmevej (Kirke Værløsevej)

  153 meter

 • Tog

  Høvelte st.

  9,38 km

 • S-tog

  Værløse st

  1,00 km

 • Metro

  Fasanvej st (Metro)

  17,16 km

 • Motorvej

  16 - Hillerødmotorvejen

  3,17 km